„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Pregatire propuneri de modificare si completare a proiectului de lege privind salarizarea personalului din Sport si Tineret

Avand in vedere intentiile actualei puteri de a depune in Parlament proiectul de lege privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, proiect initiat de PSD si postat in dezbatere la inceputul acestei saptamani, Sindicatul National Sport si Tineret va prelua observatiile si propunerile grupelor membre din SPORT si TINERET, pentru a fi inregistrate la Parlament.

Observatii proiect comparatie lege salarizare complet 2017

Anexe COEF 10 04 2017 corect

Pentru  o buna coordonare a acestui proces va propunem urmatorul calendar:

1) Pana joi, 20.04.2017,  se vor transmite observatii de completare si modificare a proiectului de lege. Propunerile dvs vor fi completate conform machetei atasate, avand in vedere rigorile existente in Parlament referitor la propunerile inaintate.

Observatiile se vor transmite pe adresa de email: snst.contact@yahoo.com

2) In perioada 24 – 26 aprilie – vor avea loc intalniri cu factorii decidenti pentru a armoniza un punct de vedere comun, iar lista centralizata a propunerilor va fi transmisa inainte de intalnire.

3) Pana in data de 30 aprilie se va definitiva lista de propuneri ce va fi pregatita pentru a fi transmisa in Parlament.

BNS a fost contactat deja de membri ai Comisiei pentru Munca din Parlament , comunicandu-se ca sunt deschisi sa preia observatiile transmise de noi prin intermediul Federatiei Publisind.

Vom reveni cu informatii suplimentare.

 

Echipa Sindicatului National Sport si Tineret

Sindicatul Național Sport și Tineret: Pregatire propuneri de modificare si completare a proiectului de lege privind salarizarea personalului din Sport si Tineret

Share on facebook
Distribuie