„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

PERFORMANŢÃ…

CS Viitorul Vaslui:

– şapte medalii de aur, patru de argint şi patru de bronz la Atletism,

-trei medalii de aur, zece de argint, opt de bronz la Lupte,

-douã medalii de argint si trei de bronz la Taekwondo WTF.

În total 41 de urcãri pe podium la diferite campionate naţionale şi internaţionale. Acestea sunt cifrele (conform http://www.vremeanoua.ro) cu care Clubul Sportiv Viitorul Vaslui a încheiat anul 2016, iar prin activitatea sa, se adresează tuturor categoriilor de copii şi iubitori de sport din zonă, care vor să performeze în una din cele 4 sectii sportive, în care se practica următoarele sporturi olimpice:  Atletism, Lupte Libere, Judo si Taekwondoo WTF.

Acum, colegi de la CS Viitorul Vaslui s-au înscris în sindicat dorind să le fie auzite revendicările referitoare la inchităţile salariale şi împreună să găsim soluţii pentru rezolvarea lor.

La Vaslui avem membri şi la Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

DJST Vaslui a reusit sa antreneze in competitii sportive de masa aproape 10.000 de vasluieni. Acestia au concurat in peste 100 de intrecere locale si judetene.
Anul trecut a initiat 12 competitii pentru promovarea sportului de performanta, cu peste 1.100 de participanti, alte 93 de concursuri a fost la Sportul pentru Toti,  cu peste 6.500 de vasluieni prezenti la start, iar in mediul rural au fost desfasurate sub sigla DJST 23 de competitii cu peste 2.000 de concurenti.
Tot in 2016 au fost organizate 24 de actiuni de selectie. Din cei peste 2.600 de participanti au fost adusi in sportul de performanta 131 de vasluieni.
”Poate cea mai mare realizare a institutiei noastre din 2016 a fost organizarea de cantonamente peste 160 de sportivi de performanta de la diferite cluburi departamentale, Liceul cu Program Sportiv, Clubul Viitorul si CSS Barlad. De asemenea, sportivii cu nevoi au participat la diferite tabere sociale” – Raducu Tatu, directorul DJST Vaslui, pentru: http://obiectivvaslui.ro . La sfarsitul anului trecut, 22 de sportivi cu rezultate in competitiile nationale si internationale au fost premiati in cadrul Galei sportului vasluian.

                    Toţi cei care doresc să intre în Sindicatul Naţional Sport şi Tineret, înainte de înfiinţarea grupei pot descărca adeziunea aici:    http://snst.ro/vino-in-echipa-noastra/  Vă puteţi înscrie în organizaţie chiar dacă încă nu aveţi infiinţată grupa la nivelul instituţiei dvs.

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

Sindicatul Național Sport și Tineret: PERFORMANŢÃ…

Share on facebook
Distribuie