„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

MTS in Silenzio Stampa

UPDATE: În mai puţin de o jumătate de oră de la postarea articolului pe site, MTS-ul ne-a trimis răspunsul prin e-mail:   Adresa MTS 

În urma mitingului din 28.03.2018, SNST a depus un memoriu cu revendicările salariale ale protestatarilor către: Preşedinţie, Guvern, Ministerul Muncii, Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Educaţiei şi Camera Deputaţilor.

Toate instituţiile au reacţionat într-un fel sau altul, mai puţin MTS-ul, care nu a reuşit să transmită nici un răspuns. De altfel, Ministerul Tineretului şi Sportului este singura instituţie care nu transmite confirmare de primire şi număr de înregistrare atunci când primeşte o adresă prin e-mail.

A trecut o săptămână de când salariaţii din Sport şi Tineret au ieşit în stradă pentru a protesta şi ministerul de resort nu a iniţiat nici un demers, nu a chemat protestatarii la discuţii şi nu a reuşit să dea un comunicat. Toată presiunea este pe conducerea MTS, s-au sesizat celelalte instituţii şi toţi aşteaptă răspunsul celor din Vasile Conta. Pe surse am aflat că sunt probleme la nivelul conducerii ministerului care nu reuşeşte să desemneze o echipă pentru a analiza situaţia sesizată.

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret continuă programul protestelor şi în următoarea Adunare Generală, va fi stabilit modul în care se va acţiona în continuare.

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: MTS in Silenzio Stampa