„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Ministerul mimează bunele intenții, dar în realitate sabotează FRF-ul!

Adrese la care răspunsul nu a mai venit

SNST a intrat în posesia adreselor trimise de FRF către MTS, adrese prin care federația solicită închirierea Stadionului Arcul de Triumf pentru organizarea unor competiții de fotbal, programate după următorul calendar: joi, 24 martie 2022 – România U20 vs. Norvegia U20, vineri, 25 martie 2022 – România U21 vs. Finlanda U21, vineri, 8 aprilie 2022 – România W vs. Elveția W și duminică, 5 iunie 2022 – Finala Cupei României de fotbal feminin.

Ministrul Sportului îl sfidează pe Președintele Federației Române de Fotbal

Ministrul Novak a anunțat la începutul acestui an că există o nouă viziune și o deschidere către fotbal, pentru prima dată ministerul va acorda finanțare federației. De fapt, realitatea este alta, ministerul blochează acțiunile FRF, nici nu le răspunde la adrese! Federația Română de Fotbal a trimis prima adresa încă din data de 2 decembrie 2021, iar răspunsul nu a venit nici până la această dată. Președintele Burleanu a revenit cu alte două adrese (11 și 25 ianuarie) pe aceeași speță, dar ministrul Novak l-a ignorat și de această dată.

Oficial, le merge bine

„Întâlnirea de astăzi, cu reprezentanții Federației Române de Fotbal, a avut ca obiectiv restablirea a ceea ce apreciez că ține de normalitate, în raport cu obiectivele ministerului, dar și ale sportului, în general.., iar printr-o relație corectă și funcțională cu FRF, rezultatele pot fi cele pe care ni le dorim cu toții” – a declarat Eduard Novak, în timp ce în sertar avea adresele FRF la care nu a răspuns nici până astăzi. Federația urma să trimită o nouă adresă. (foto întrevedere 17 ian.2022)

Dincolo de pozele frumos cosmetizate postate pe Facebook și articolele scrise de către echipa de PR a MS, realitatea este una dureroasă. Orgoliile și interesele personale produc victime colaterale, lovesc în sport, blochează competiții importante și afectează negativ performanța sportivă. Totul se rezumă de fapt la polițele pe care le plătesc cei care ajung la conducerea ministerului, ambiții din cauza cărora condițiile de pregătire se degradează permanent, iar cei care au de suferit sunt sportivii. Mai jos adresele la care FRF așteaptă răspuns:

 

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Ministerul mimează bunele intenții, dar în realitate sabotează FRF-ul!