„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Mesajul BNS de Ziua Europei – 9 mai

Astăzi, cu prilejul zilei de 9 mai – Ziua Europei, Blocul Național Sindical își reafirmă angajamentul față de drepturile lucrătorilor și valorile europene fundamentale.

În această zi importantă, ne amintim de valorile fundamentale ale Uniunii Europene: libertatea, democrația, drepturile omului, egalitatea și solidaritatea. Aceste valori trebuie să rămână întotdeauna în centrul eforturilor noastre comune.

Este momentul în care sărbătorim nu doar integrarea europeană, ci și munca și devotamentul lucrătorilor din întreg spațiul european. Suntem conștienți de provocările cu care se confruntă aceștia în fiecare zi și ne angajăm să continuăm să luptăm pentru drepturi echitabile și condiții de muncă sigure și decente.

Salutăm solidaritatea și unitatea lucrătorilor europeni, care demonstrează că suntem mai puternici atunci când lucrăm împreună pentru un scop comun. În acest spirit, ne mobilizăm pentru a susține și promova salarii juste, egalitate de gen, incluziune socială și oportunități egale pentru toți lucrătorii.

În final, îndemnăm toți membrii și partenerii noștri să continue să lupte pentru o Europă a drepturilor lucrătorilor, a progresului și a solidarității.

Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru toți lucrătorii europeni.

 

Blocul Național Sindical

Sindicatul Național Sport și Tineret: Mesajul BNS de Ziua Europei – 9 mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *