„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Haideți să dăm o mână de ajutor!

Unul dintre noi are nevoie de sprijin

Necazul te lovește atunci când te aștepți mai puțin, iar când ai nevoie de ajutor colegii pot însemna un sprijin important.
 
Colegul nostru, Liuță Cardei Dumitru, șoferul Clubului Sportiv Municipal Suceava, trece prin momente grele după ce i-a ars casa. A rămas fără un adăpost pentru el și familia lui în urma unui incediu care i-a distrus locuința și cele mai multe dintre bunuri. Oricine poate ajuta, fiecare dintre noi poate fi util, așa cum spune un vechi proverb: „Nimeni nu este inutil în această lume dacă alină povara ce atârnă pe umerii semenilor săi.”
 
Nu a rămas pasiv, muncitor și activ din fire, s-a apucat de curățenie și reconstrucție. Acum, orice mică donație contează și va însemna pentru colegul nostru un pas mai aproape de a avea un acoperiș deasupra capului și minimul necesar în căminul familiei sale. Liuță Dan și Aura din Dolhestii Mici, Suceava, au 3 copii minori.
 
Haideți să dăm o mână de ajutor acestei familii greu încercate și să contribuim fiecare după posibilități! Cei care pot face un bine, pot dona direct în contul colegului nostru: LIUȚĂ CÎRDEI DUMITRU IBAN RO34 BACX 0000 0015 6914 3000 UniCredit Bank
 
Îi puteți transmite un gând frumos și o încurajare prin tel/WhatsApp: 0731.754.402. sau pe Facebook / Liutadan Dan
 
Imagini din timpul intervenției pompierilor – click aici

 

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Haideți să dăm o mână de ajutor!