„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Grupe noi – alături de noi!

Clubul Sportiv Municipal Iaşi susţine demersurile noastre şi se alătură proiectului celor din sport şi tineret: “organizaţie dedicată angajaţilor domeniului de activitate”. A fost înfiinţată Grupa CSM IAŞI din cadrul Sindicatului Naţional Sport şi Tineret şi a fost desemnat liderul care va reprezenta interesele membrilor la acest nivel.

Am fost în vizită, i-am cunoscut şi am aflat o  parte dintre problemele cu care se confruntă antrenorii şi sportivii, alături de toţi ceilalţi care muncesc şi sunt în spatele rezultatelor şi al medaliilor (experti, referenţi, personal auxiliar – administrator,  îngrijitori, muncitori, economişti). Clubul are secţii de box, canotaj, ciclism, culturism, judo, radioamatorism, scrimă, tenis de masă, tir cu arcul.  www.csmiasi.ro 

 

De apreciat deschiderea şi interesul conducerii clubului faţă de dezbaterile sindicale şi dreptul de a adera la un sindicat, faţă de căutarea unor soluţii pentru drepturile şi condiţiile de muncă ale angajaţilor.

Un club de podium cu profesionişti de succes, care fac totul din pasiune, plini de energie şi incredere; cu ei alături înseamnă nu doar număr de membri, sigur o echipă mai puternică.

“Împreună pentru drepturile noastre!”

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

Sindicatul Național Sport și Tineret: Grupe noi – alături de noi!