„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Eforie Sud, dubla oferta pentru membri

Daca doriti sa petreceti un sejur la Marea Neagra

Hotel Maria si Hotel Raul sunt doua unitati de cazare in Eforie Sud clasificate categoria 3 stele. Daca doriti sa petreceti un sejur la Marea Neagra, aici trebuie sa va cazati pentru a fi aproape de EA.

Plaja din fata hotelurilor este formata din doua golfulete, protejata de un dig care nu lasa marea s-o invadeze. Chiar daca vrei sa petreci aici intreaga vacanta sau ti-ai programat doar o scurta intalnire cu marea, la Hotel Maria sau Hotel Raul din Eforie Sud te vei simti minunat.

Va asteptam cu camere duble sau apartamente, cu soare, cu mare, cu plaja cu nisip fin, cu aer conditionat si bauturi racoritoare, dar si cu internet pentru cei care vor sa stie totul! La noi daca vrei te odihnesti sau daca vrei te distrezi!

Va oferim preturi irezistibile la cazare pentru acolo unde marea este atat de aproape ……incat poti sa o atingi! … www.hotel-maria.ro

Eforie Sud este o statiune estivala integrata orasului Eforie, situata intre Eforie Nord la nord si Tuzla la sud, intre Marea Neagra la est si Lacul Techirghiol la vest. Fata de Constanta se afla la o distanta de 18-20 km. Pozitionarea excelenta intre mare si lac o recomanda atat pentru curele heliomarine cat si pentru cele cu namol.

Regăsiți oferta specială pentru membrii SNST-PUBLISIND aici:

Pentru a beneficia de reducere membrii SNST trebuie să prezinte legitimaţia de membru:

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este SNST-001.bmp

Cardul permite accesarea ofertelor pentru membrii de sindicat – click aici

Vă dorim vacanță plăcută!

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Eforie Sud, dubla oferta pentru membri