„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Educația în Anti-Doping / Prevenirea și combaterea traficului ilicit de substanțe dopante

ANAD - SNST / 7 - 9 februarie 2023

ANAD a organizat în perioada 07-09 februarie, la Predeal, un workshop gratuit, cu tema „Educația în Anti-Doping”, în parteneriat cu SNST.
????Workshopul a avut tematică mixtă, abordând atât subiectul “Educația în Anti-Doping”, cât și “Prevenirea și combaterea traficului ilicit de substanțe dopante”, iar obiectivul său a fost acela de a identifica instrumentele și metodele de lucru specifice destinate conturării inițiativelor legislative din domeniu.
???? Urmăriți pagina Sindicatul Naţional Sport şi Tineret pentru informări despre următoarele evenimente.

???????? Workshopul a fost susținut de Agenția Națională Anti-Doping prin Proiectul „Ajustarea legislației relevante privind combaterea dopajului în sport”, Cod MySMIS 130073, Cod SIPOCA 740, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.
???? Dacă doriți să vă înscrieți la unul dintre următoarele workshopuri, puteți să vă aunțați intenția de participare la adresa de e-mail: snst.contact@yahoo.com. Locuri limitate!
???? SNST colaborează cu ANAD în vederea promovării și derulării activităților de susținere a sportului curat și de prevenire și combatere a dopajului în sport.
.
.
Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

   ? Casa de Ajutor Reciproc

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Educația în Anti-Doping / Prevenirea și combaterea traficului ilicit de substanțe dopante