„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

CONSILIUL NAŢIONAL EXTRAORDINAR AL BLOCULUI NAŢIONAL SINDICAL – BUCURESTI – 07 MARTIE 2017

Astăzi am participat la Consiliul Naţional Extraordinar al Blocului Naţional Sindical www.bns.ro

Blocul Național Sindical este o confederație sindicală, reprezentativă la nivel naţional, la baza căreia se află lucrătorii din întreprinderi, societăți comerciale, regii, şi instituții publice, constituiți în sindicate afiliate la BNS. Membrii simpli de sindicat reprezintă esența activității confederației și către ei sunt îndreptate prioritățile și strategiile acesteia.

Afilierea Sindicatului Naţional Sport şi Tineret la organizaţii reprezentative la nivel naţional înseamnă să punem accent pe membrul simplu care va avea acces la metode rapide de soluţionare a unor probleme de sănătate si securitate, va beneficia de consultanţă financiară şi juridică, de oferte de joburi, de studii, oferte comerciale preferenţiale – adică: reprezentarea intereselor membrilor.

BNS, prin rețeaua de juriști și avocați de care dispune, vine în sprijinul sindicatelor și federațiilor membre care se confruntă cu probleme în procesul de negociere a contractelor colective de muncă sau cu situații în care angajatorul încalcă un contract colectiv de muncă aflat în vigoare. Sindicatele, federațiile și filialele membre BNS au şi acces la servicii de consiliere de la nivel central pentru organizarea de evenimente publice sau interne.

Departamentul Organizare BNS asigura asistență pentru:

  • Organizarea de manifestări sindicale de genul pichetelor și mitingurilor
  • Organizarea de acțiuni de solidaritate cu sindicatele/federațiile aflate în conflict de interese sau de muncă
  • Organizarea de consilii, congrese, seminarii
  • Organizarea de campanii de informare

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

Afiliat la Federaţia PUBLISIND

Membru BNS

Sindicatul Național Sport și Tineret: CONSILIUL NAŢIONAL EXTRAORDINAR AL BLOCULUI NAŢIONAL SINDICAL – BUCURESTI – 07 MARTIE 2017