„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Consilierul care a jignit-o pe Ana Maria Popescu și-a dat demisia!

“Mare țoapă, băbăciunea are de învățat, nu merita să poarte medalia la gât!”

.

Acestea sunt afirmațiile unui consilier PNL la adresa campioanei olimpice Ana Maria Popescu, care a adus prima medalie de argint pentru România la Jocurile Olimpice și de la Tokyo, după ce aceasta a avut curajul să spună pe șleau problemele cu care se confruntă sportul românesc și să vorbească despre subfinanțarea acestuia și sacrificiile sportivilor de performanță care fac practic, pe românește, sport pe burta goală.
.
Ana Maria Popescu a adus României nu mai puțin de 32 medalii, a făcut ca imnul României să se facă auzit la cele mai importante competiții internaționale, ducând faima sportului românesc pe tot mapamondul.
.
Acesta este răspunsul grobian al celor din clasa politică atunci când un sportiv de performanță răbufnește și scoate gunoiul de sub preșul cluburilor sportive. Multe sporturi românești precum gimnastica sau handbalul au fost îngropate la jocurile olimpice din ultimele ediții din aceeași cauza a finanțării.
.
Când sportivii români fac performanță și aduc faimă României, nu mai ai loc de politicienii care-și arogă meritele sau postează mesaje de susținere, însă acele performanțe sunt făcute cu eforturile și sudoarea unor oameni în condiții care sunt de cele mai multe ori primitive. Sursa: Facebook / Marius Iconaru.
Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea, a anunțat că Ștefan Caraman, consilierul său pe probleme de sport, și-a dat demisia, după ce a postat pe pagina de Facebook un comentariu extrem de jignitor la adresa Anei Maria Popescu. Anunțul a fost postat pe Facebook, miercuri seara, de primarul din Tulcea pe pagina sa de Facebook.

Sindicatul Național Sport și Tineret: Consilierul care a jignit-o pe Ana Maria Popescu și-a dat demisia!