„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Comunicat de presă

GRUPA SNST – DJST GALAȚI / 25 martie 2024

Suntem discriminați și marginalizați! Ne-a ajuns cutitul la os!

Legea salarizării este folosită doar ca momeală electorală și se aplică preferențial!

Pentru NOI, angajații care am stat cuminți, am sperat, am așteptat și am crezut într-o lege a salarizării unitară și echitabilă, momentul aplicării ei nu a mai sosit niciodată.

Avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar!

Prin ordonanțe ale guvernului s-au acordat în mod preferențial majorări salariale anul trecut si anul acesta, în diferite instituții, adâncindu-se foarte mult prăpastia dintre salariile angajaților din Sport și Tineret și salariile angajaților din alte domenii, care deși sunt prevăzute în lege ca având același rang și funcții similare, înregistrează diferențe salariale majore.

Sindicatul Național Sport și Tineret SNST, membru al Federației PUBLISIND/Blocul Național  Sindical a declanșat PROTEST PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ ÎN SPORT ȘI TINERET!

La acțiune s-au alăturat angajații  Direcției Județene pentru Sport și Tineret Galați, care au protestat astăzi, 25 martie 2024 la sediul unității. Vom continua protestele până ne vom obține drepturile!

Nu cedăm! În cazul în care decidenții nu sunt deschiși la solicitările noastre, vom trece la următorul nivel – miting de protest la Guvern.

Comunicatul SNST-DJS Galați a fost trimis către autorități și presă și a fost distribuit pe canalele comunicare ale instituției: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Galați și Hotel Restaurant Sport Galați.

Sindicatul Național Sport și Tineret: Comunicat de presă