„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Colegii de la DJST Harghita au devenit membri ai Sindicatului Naţional Sport şi Tineret

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Harghita  http://djsthr.ro  –este organizată şi funcţionează ca instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea Ministerului Tineretului si Sportului şi are ca obiect principal de activitate organizarea şi desfăşurarea acţiunilor de şi pentru tineret, a acţiunilor culturale, artistice, distractive, educative, turistice interne şi internaţionale, sportive şi de agrement pentru copii şi tineri. 

Colegii noştri din Miercurea-Ciuc au decis să devină membri de sindicat şi ne-au trimis adeziunile de afiliere, cu data de 29.03.2017. Mulţumim pentru solidarizare –  v-am simiţit aproape la protest, atunci când aţi trimis “poza cu spatele”! Îi aşteptăm alături de noi pe toţi colegii din sport şi tineret, este nevoie de implicarea tuturor în lupta pentru stoparea nepăsării şi dezinteresului manifestate de autorităţi faţă de salarizarea deficitară a angajaţilor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul nostru, cea mai slab plătită categorie de salariaţi din sistemul bugetar.

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

SINDICATUL NATIONAL SPORT SI TINERET

Sindicatul Național Sport și Tineret: Colegii de la DJST Harghita au devenit membri ai Sindicatului Naţional Sport şi Tineret