„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Codrii de Aramă, DJST Botoșani

Pregătiri pentru vremurile mai bune, care vor veni

Colegii noștri de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani fac ultimele pregătiri pentru a primi copiii și tinerii în Centrul de Agrement “Codrii de Aramă”, după ridicarea restricțiilor.

Amplasare:

Centrul de agrement este situat la poalele dealului Crivăţ din localitatea Agafton, comuna Curteneşti la 11 km de Botoşani.

Modalităţi de ajuns în centrul de agrement:

Staţia CFR Botoşani şi mijloace de transport (contra cost) pus la dispoziţie de către DJST Botoşani.

Condiţii de cazare:

•    Număr de locuri: 130
•    Număr de camere: 53 de camere cu câte 2, 3 şi 4 locuri şi este dotat cu materiale sportive şi mese de tenis, discotecă.
•    Centrul mai dispune de un complex sportiv multifuncţional cu terenuri de handbal, baschet, volei, fotbal şi tenis de câmp, parc de joacă pentru copii şi tineret.

Trasee turistice ce se pot desfăşura din centrul de agrement:

•    Tur de Botoşani cu următoarele obiective turistice de vizitat: Complexul Muzeistic Ipoteşti, Lacul cu Nuferi, Casa Memorială Nicolae Iorga, Casa Memorială Ştefan Luchian, Muzeul de Istorie, Biserica Uspenia, Mănăstirea Popăuţi, Casa Memorială George Enescu Liveni, Muzeul de Stiinţe ale Naturii Dorohoi, Muzeul Sticlăriei şi Porţelanului Dorohoi, Club Sport Relax din Zăiceşti: piscină, teren de sport.
•    Nordul Moldovei – Agafton – Siret – Rădăuţi – Putna – Suceviţa – Moldaviţa – Voroneţ – Ciprian Porumbescu – Dragomirna – Suceava – Agafton.
•    Zona Neamţ – Agafton – Suceava – Fălticeni – Tg. Neamţ – Agapia – Văratec – Humuleşti – Mănăstirea Neamţului – Agafton.
•    Zona Iaşi – Agafton – Hârlău – Tg. Frumos – Iaşi – Ruginoasa – Botoşani – Agafton.


SNST promovează munca și rezultatele colegilor din Sport și Tineret în perioada restricțiilor de deplasare și a suspendării activităților cu sportivii, copiii și tinerii. Așteptăm imagini cu pregătirile, activitățile și repetițiile online pe care le desfășurați în CCS, CSM, DJST, FSN și CSN-uri, în această perioadă la: snst.contact@yahoo.com.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Codrii de Aramă, DJST Botoșani