„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Centrul de Agrement “Gălăciuc” – oferta de Revelion

Colegii nostri de la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea au publicat oferta pentru petrecerea Revelionului:

Centrul de Agrement Gălăciuc reprezintă unul din punctele forte ale turismului vrâncean, poziționarea geografică, serviciile de cazare și masa făcându-l atractiv și accesibil în egală măsură. Aflat în partea de nord a judeţului Vrancea, în localitatea Tulnici, la o distanţă de 75 km de municipiul Focșani, în zona turistică Lepșa – Greșu, CA Gălăciuc este poziționat la o altitudine de 700 de metri.

Centrul dispune de un complex alimentar renovat în anul 2013 cu sală de mese modernă de 180 locuri/serie, bucătărie modern utilată, club unde se pot desfăşura activităţi cultural-educative, terasă, terenuri de volei, handbal, scenă în aer liber pentru spectacole și loc de joacă pentru copii.

În ceea ce priveşte condiţiile de cazare, foarte ieftină de altfel, centrul dispune de o capacitate de 220 locuri pe serie, în cabane din lemn şi zid cu 2, 3, 4, 5 și 6 locuri în camere, cabanele fiind amplasate în mijlocul unei frumoase păduri de conifere, oferind un peisaj de neuitat. Cele mai mari şi mai frumoase cabane, aflate chiar în vecinătatea blocului alimentar au fost renovate şi reamenajate în interior în cursul anului 2014.

Modalităţi de ajungere în centrul de agrement:

Cei care aleg să vină cu trenul, din alte zone ale țării, se pot deplasa în centrul de agrement contra cost cu mijloace auto la cererea solicitanţilor.

* La Centrul de Agrement Gălăciuc se pot organiza banchete, cantonamente sportive, mese festive și cazări ocazionale.  Centrul de Agrement Galaciuc

Posibilităţi de agrement: 

  • Rezervaţia Naturală Cheile Tişiţei;
  • Cascada Putnei;
  • Păstrăvăria Lepşa;
  • Casa Memoriala Moş Ion Roată;
  • Monumentele istorice de la Soveja;
  • Mărăşti;
  • Mărăşeşti;
  • Staţia Seismică Vrâncioaia.  

Date contact:

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Centrul de Agrement “Gălăciuc” – oferta de Revelion