„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

CCM la nivel de unitate – Clubul Sportiv Muscel Câmpulung

SNST a semnat încă un contract colectiv de muncă

Clubul Sportiv Muscel Câmpulung și Sindicatul Național Sport și Tineret sunt semnatarii Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate, primul din istoria acestui club.

Inițierea negocierilor s-a făcut la solicitarea SNST care, în data de 21.09.2020, a cerut negocierea CCM la nivel de unitate – C.S. Muscel. În conformitate cu prevederile Legii nr.62/2011 – Legea Dialogului social, Clubul a stabilit data primei ședințe de negociere pentru ziua de 23.09.2020. La negociere s-a căzut de acord asupra clauzelor din draftul propus și au fost semnate documentele. A urmat procedura completării dosarului, apoi cererea și înregistrarea la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș și, după verificări, Contractul a fost înregistrat de ITM și a intrat în vigoare.

Citește și acest articol – Reduceri in baza cardului de membru – Asigurări: Sănătate / CASCO / Locuință

Conform normelor actuale, toate documentele se completează în trei exemplare originale, urmând ca după verificarea și înregistrarea la ITM să rămână câte un exemplar pentru fiecare parte: unitatea angajatoare, inspectoratul de muncă și sindicat. Primul pas pentru a ajunge la negocieri cu angajatorul este ca sindicatul să obțină reprezentativitatea la nivelul unității. Judecătoria sector 3 București, prin sentința civilă  nr. 9867 din data de 20.09.2019, a constatat că SNST este reprezentativ la nivelul Clubului Sportiv Muscel Câmpulung și astfel a fost îndeplinită și această condiție.

Clubul Sportiv Muscel Câmpulung funcţionează cu 7 secții de performanţă:
– atletism,
– bob-skeleton-sanie,
– box ( masculin şi feminin),
– judo,
– lupte greco-romane,
– radioamatorism,
– volei feminin.

SNST continuă negocierile pentru încheierea Contractelor colective la nivelul tuturor unităților din Sport și Tineret, obiectivul propus este ca până la sfârșitul anului să avem CCM în toate grupele. În baza programărilor, urmează negocieri la: DJST, CS, CCS, FSN, CSU, CSN și celelalte grupe SNST.

     👉 Adeziune online

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: CCM la nivel de unitate – Clubul Sportiv Muscel Câmpulung

Share on facebook
Distribuie