„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Casa de Cultură a Studenților Pitești susține protestul SNST

Nu ne oprim! 25% este majorarea solicitată pentru salariații din Sport și Tineret

Prin intermediul acestui Protest desfășurat la nivel național, Sindicatul Național Sport și Tineret transmite un mesaj clar și categoric:

“Solicităm sprijinul decidenților – cerem o majorare cu 25% a salariilor celor care muncesc în Sport și Tineret! Nu mai putem trăi cu salariile acestea, am ajuns la limita subzistenței. Solicităm majorarea salariilor acum! Nu ne vom opri până nu ne obținem drepturile! Dacă veți ignora revendicările noastre, vom fi în stradă pe toată perioada campaniei electorale, a alegerilor și chiar în timpul Jocurilor Olimpice.”

Grupa SNST – CCS Pitești / Protest 25 martie 2024

Sindicatul Național Sport și Tineret – SNST, reprezintă salariații din cadrul Direcţiilor Judeţene pentru Sport și Tineret, Cluburilor Sportive Municipale, Caselor de Cultură ale Studenţilor, Complexul Cultural – Sportiv Studenţesc Tei, Complexurile Sportive Naţionale, Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor, Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport – INCS, Federații Sportive Naționale, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – MFTES și Agenția Națională pentru Sport – ANS.

SNST este afiliat la Federația PUBLISIND / Blocul Național Sindical – BNS.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: Casa de Cultură a Studenților Pitești susține protestul SNST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *