„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Casa de Cultura a Studentilor din Craiova

Institutia are ca obiect principal de activitate organizarea si desfasurarea proiectelor si actiunilor cultural-artistice, distractive, educative, turistice interne si internationale, sportive, de agrement, precum si evenimente, cu precadere pentru studenti.
Casa de Cultura a Studentilor din Craiova  http://www.ccscraiova.ro/ a fost si este un loc deschis tuturor studentilor, si pune la dispozitia celor interesati cadrul necesar pentru formarea unei constiinte cultural artistice, sociale si educative in care primeaza calitatea intr-o atmosfera de efuziune si entuziasm tineresc.

 

Am primit adeziunile trimise de colegii de la CCS Craiova care s-au înscris în sindicat dorind să le fie auzite revendicările referitoare la inchităţile salariale şi împreună să găsim soluţii pentru rezolvarea lor. Şi ei ca şi ceilalţi colegi din domeniu, sunt interesaţi ca prin dialog bazat pe iniţiativă, principii şi experienţă să participe la deblocarea problemelor salariale şi profesionale cu care sistemul nostru se confruntă. Mulţumim pentru interes şi le dorim succes! Vă aşteptăm pe toţi în echipă, găsiţi-vă locul alături de noi!

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

-organizaţie care apără drepturile şi interesele celor din domeniu-

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Casa de Cultura a Studentilor din Craiova

Share on facebook
Distribuie