„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Avem Grupă a Sindicatului Naţional Sport şi Tineret la Clubul Sportiv Olimpia Bucureşti

Marţi 04.04.2017, în sala de baschet de la CS Olimpia, a avut loc ședința de constituire a Grupei  Sindicatului Naţional Sport şi Tineret. Angajaţi, personal auxiliar şi antrenori ai clubului hotărâţi să se afilieze la organizaţia noastră, au devenit membri şi au înfiinţat propria lor grupă. Dezbaterile au făcut referire la problemele cu care se confruntă în activitate şi la acţiunile pe care le va întreprinde sindicatul. S-au făcut propuneri şi au fost alegeri în urma cărora şi-au desemnat liderul şi viceliderul.

Clubul Sportiv Olimpia Bucureşti – www.csolimpia.ro – are secţii de:

ATLETISM, BASCHET, RUGBY. BOB-SANIE, BOX, CANOTAJ, CICLISM, GIMNASTICA RITMICA, HALTERE, KAIAC-CANOE, KARATE TRADITIONAL, NATATIE, PENTATLON MODERN, TENIS, TIR SPORTIV, TRIATLON, SCRIMA şi SNOOKER.

 

Numărul mare de membri SNST la nivel naţional, modul de abordare şi implicarea colegilor  ne demonstrează că angajaţii din sport şi tineret au început să devină interesați de soarta lor, vor să contribuie activ și se implică în mișcarea sindicală. Este evident că afilierea a tot mai multor grupe la organizaţia noastră a înclinat balanța în favoarea angajaţilor care au o mentalitate diferită și care nu mai vor să li se spună ce este bine pentru ei, ci vor să decidă singuri pentru viitorul lor. Le urăm mult succes noilor membri și îi asigurăm de întreaga noastră susținere pentru a genera cât mai repede rezultate.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

Sindicatul Național Sport și Tineret: Avem Grupă a Sindicatului Naţional Sport şi Tineret la Clubul Sportiv Olimpia Bucureşti

Share on facebook
Distribuie