„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Avantaje SNST

Membrii de sindicat pot beneficia de oferta MedLife. Acordul incheiat ofera tarife negociate precum si servicii aferente celor trei tipuri de abonamente (detaliat serviciile in documentul atasat mai jos):     Classic – 8 euro, Business – 14 euro si Executive – 24 euro.

Important: Salariatii care au incheiat abonamente medicale in sistemul privat de sanatate isi pot deduce, in anumite conditii, aceasta cheltuiala, ceea ce se va traduce prin incasarea unui salariu net ceva mai mare, la final de luna. Pentru a obtine deducerea, e nevoie sa prezentati angajatorului contractul de abonament medical. Acesta va opera scutirea, urmand ca la salariu sa primiti mai multi bani. OUG nr. 3/2017 a introdus o facilitate prin care, salariatii care au abonamente de sanatate la clinici private pot  obtine o deducere a impozitului in limita echivalentului in lei a 400 de euro pe an. Este vorba despre deducerea serviciilor medicale furnizate sub forma de abonamente platite personal de angajati.

Un lucru care nu poate fi neglijat este legat de avantajele de care puteti beneficia in cazul in care intrati in posesia unui card MedLife. Cu cardul MedLife beneficiati de reduceri in clinicile MedLife si la partenerii de discount! Reducerile va sunt oferite prin prezentarea cardului de abonat sau a cardului de fidelitate MedLife. Mai multe detalii despre parteneri si reduceri puteti gasi aici: click.

Pe masura ce se aduna un anumit numar de abonamente la nivelul intregii organizatii, se trece automat la preturi ale abonamentelor din ce in ce mai mici in functie de plafoanele numerice atinse, pana la jumatatea pretului de plecare, aceasta actualizare (prin scadere) automata a pretului abonamentului fiind un elemnt de noutate negociat anul acesta. Prima scadere se va inregistra dupa atingerea unui numar de 100 de abonamente.

Oferta este accesibila salariatilor care au calitatea de membru SNST/PUBLISIND. Toate detaliile, precum si documentele necesare privind metodologia de lucru, se vor transmite prin liderii grupelor SNST, care vor coordona toate demersurile necesare in vederea incheierii abonamentelor pentru membri.

Abonamentul se face pentru un an, iar plata se face lunar prin intermediul organizatiei si prin retinere pe statul de plata; pe parcursul unui an, abonatul poate trece la orice tip superior de abonament.

Documente importante:

Abonamente, tarife si conditii preferentiale (CLICK AICI)
Lista sedii proprii Medlife si colaboratorii din tara (CLICK AICI)
Alte beneficii abonatiMedlife (CLICK AICI)
Termeni si conditii specifice de accesare a abonamentelor de sanatate (CLICK AICI)

*Devenim prioritate prin atitudine!
Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMÂNIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: Avantaje SNST