„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Au picat lifturile in minister. Iata ce s-a intamplat!

Lifturile din MTS au cedat din nou. Sub pretentia unei institutii care se respecta, colegii nostri, angajati ai MTS, au avut parte de la primele ore ale diminetii de experiente inedite. In primul rand vorbim despre „norocosii” care au ramas blocati in lift la primele ore ale diminetii, iar mai apoi vorbim despre colegii care au fost nevoiti sa urce si sa coboare 8 etaje cu zeci de clasoare in brate.

Problemele nu sunt de noutate iar dezinteresul pentru mentenanta spatiilor de lucru ale ministerului este de notorietate. Nu stim daca este vorba despre protejarea firmelor de „casa” ale conducerii institutiei sau doar neglijenta ministrului care are biroul la etajul 1 și astfel, nu il intereseaza de faptul ca la etajele superioare au stat oamenii la 40 grade in birouri si au transpirat pe trepte.

Il rugam pe domnul ministru, de dragul aparentelor macar, ca atunci cand vine la birou, dupa ora 10:00, sa mai treaca si de etajul 1 al institutiei pentru a constata prin propriile simturi conditiile in care acestea isi desfasoara activitatea.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Au picat lifturile in minister. Iata ce s-a intamplat!