„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Alegeri la SNST-CSM Brăila

O nouă etapă, aceeași unitate de echipă

La sediul Clubului Sportiv Municipal Brăila au avut loc alegeri pentru conducerea Grupei SNST-CSM Brăila. Aceste alegeri au reprezentat un moment important pentru reprezentarea intereselor membrilor de sindicatul, oferindu-le o oportunitate de a alege liderii care vor ghida activitatea grupei în următorii 4 ani.

Reprezentanții aleși cu solidaritate

Prin votul exprimat, membrii Grupei SNST-CSM Brăila au decis solidar că este momentul ca Lucia Betrix Ferțu să preia funcția de lider, avându-l alături pe Cătălin Nistor în calitate de vicelider.

Angajamentul pentru colaborare și reprezentare cu rezultate. Obiective pentru următorii 4 ani

Noua echipă își propune să aducă o perspectivă proaspătă în cadrul grupului și își asumă responsabilitatea de a dezvolta o activitate sindicală cu noi rezultate pentru membri. Grupa SNST-CSM Brăila și-a conturat deja obiectivele pe care le urmărește în perioada următoare, incluzând îmbunătățirea condițiilor de muncă, respectarea drepturilor salariaților, recuperarea unor drepturi și obținerea de beneficii suplimentare pentru membri.

Transparență și participare activă, fundamentul unei comunități sindicale puternice. Uniți pentru a da un restart echipei

Procesul electoral marchează doar începutul unei perioade ce promite transparență și implicare activă. Membrii sunt îndemnați să se implice și să contribuie la conturarea direcției Grupei SNST-CSM Brăila, astfel încât sindicatul să reflecte cu fidelitate valorile și necesitățile organizației. Alături de membrii SNST-CSM Brăila, suntem încrezători că, în cel mai scurt timp, vom vedea rezultate tangibile. Această echipă dedicată și-a unit forțele pentru a aduce schimbări pozitive semnificative.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: Alegeri la SNST-CSM Brăila