„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

A fost înființată Grupa SNST – CCS Brașov

Noi membri se alătură organizației

Colegii de la Casa de Cultură a Studenților Brașov au hotărât să se afilieze la organizaţia noastră, au devenit membri și au trimis adeziunile în data de 5 iunie 2020. Urmează să aibă loc ședința de alegere a liderului și viceliderului organizației, va fi stabilit modul de organizare și comunicare la nivelul grupei.

Casa de Cultură a Studenţilor Braşov este instituție publică aflată în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului. A luat fiinţă în anul 1967, moment în care tinerilor studenţi braşoveni li s-a oferit şansa de a-şi dezvolta şi valorifica anumite aptitudini și hobby-uri, unii dintre ei ajungând chiar să profeseze în domeniile studiate aici. Casa de Cultură a Studenţilor are ca obiect principal de activitate organizarea şi desfăşurarea de evenimente cultural-artistice, distractive, educative, sportive, de agrement, ca alternativă a petrecerii timpului liber pentru tineri şi în special pentru studenţi.

Urăm noilor membri bun venit în organizaţie şi echipei de conducere a grupei mult succes! Îi asigurăm de întreaga noastră susținere, pentru ca împreună să obţinem noi rezultate în folosul angajaţilor din CCS Brașov și pentru atingerea primului obiectiv pe care l-au propus – Contractul colectiv de muncă la nivel de unitate.


Pentru înscrierea în sindicat descarcă Adeziunea.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: A fost înființată Grupa SNST – CCS Brașov

Share on facebook
Distribuie