„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

1 MAI  LA BELVEDERE PREDEAL

PETRECE ROMANESTE DE 1 MAI  LA BELVEDERE PREDEAL

Oferte pentru 1 Mai

 Locații deosebite unde poți petrece prima minivacanță de primăvară.

Bucură-te de primăvară. Bucură-te de vacanța de 1 mai. Petrece românește!

 

  •   3 NOPTI –  850 RON
  •   4 NOPTI – 1100 RON

Cazare cu mic dejun bufet suedez, 1 cina festiva inclusa

include ( meniu festiv, sucuri gama Pepsi, vin alb si vin rosu, apa plata / minerala), muzica live, spectacol, dansuri, tombola.

HOTEL BELVEDERE PREDEAL

Vacanta la inaltime


Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitalieră în orice anotimp.
Construit în anul 1974, hotelul a fost dat în folosinţă sub denumirea de Hotel Cioplea şi a creat o tradiţie în turismul montan de pe Valea Prahovei.
Dupa ani şi ani, păstrând aceleaşi standarde cunoscute, hotelul a renăscut în 2003 cu o nouă înfăţişare, cu acelaşi renume şi un nou nume: “Belvedere”..
Hotel Belvedere*** este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal. Hotel cu capacitate mare de cazare, cu un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de un hotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetiilor atat din tara cat si din strainatate.
Restaurantul renovat şi modernizat, dispune de un « Salon Clasic », cu un cadru elegant avand o capacitate maximă de 200 locuri şi de un « Salon Modern » cu o capacitate maximă de 80 locuriunde se pot organiza petreceri private.
Spa Belvedere este locul ideal pentru frumuseţea trupului şi a spiritului, un spaţiu reconfortant, special creat pentru tine… o atmosferă de relaxare şi armonie.  sursa: www.hotelbelvedere.ro

Informatii si rezervari la telefon: 0743.189.255

Pentru a beneficia de reducere membrii S.N.S.T trebuie să prezinte legitimaţia de membru: 

 

 

 

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: 1 MAI  LA BELVEDERE PREDEAL