„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

1 iunie – Ziua Internațională a Copilului

Cadou, o carte de colecție

Cu ocazia Zilei de 1 iunie, domnul Lucian Oprea, gazetar sportiv cu o bogată activitate în domeniu, oferă copiilor membrilor SNST cartea I.Goga, “Il Campinissimo” Fausto Coppi / Lucian Oprea “Istoria adevărată a bicicletei“. o carte de referință pentru cei pasionați de ciclism și de sport în general.

“Un vis mai vechi al meu, un omagiu adus marilor valori care mi-au luminat si indrumat viata, marele ciclist Fausto Coppi si marele gazetar sportiv, mentorul I. Goga, dar si iubirii pentru cel mai frumos obiect pentru omul grabit, bicicleta, a devenit realitate – a iesit de sub tipar reeditarea, dupa 50 de ani, a cartii “Il Campionissimo, Fausto Coppi”, insotita de un text al meu, “Istoria adevarata a bicicletei”.

 “Această tipăritură este o poveste de dragoste. A mea, în primul rând, faţă de subiect, ciclismul, faţă de autorul cărţii reproduse aici, Ilie Goga, faţă de acest vârf al beletristicii sportive, apărut acum o jumătate de secol, faţă de eroul celor mai multe rânduri.”  (Lucian Oprea)

Fausto Coppi, sportivul devenit legendă pentru că le-a redat oamenilor de rând încrederea în ei și în puterile lor, a fost desemnat cel mai bun sportiv italian al secolului trecut.

Pentru a primi prin curier cartea cadou, membrii SNST pot lasa “DA” în comentarii sau pot trimite un mesaj cu numele, telefonul și adresa la care doresc să le fie livrată. Persoanele fizice, în grupuri cuprinzând un număr semnificativ de exemplare, sau entitățile (de ex.organizatori de competiții, asociații, lanțuri de magazine specializate) care doresc să cumpere cartea o pot solicita, comunicând cu autorul prin e-mail: oprealucian2002@yahoo.ca  / sau pe facebook, pe messenger, la lucian oprea/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009177732871.

La mulți ani tuturor copiilor!

Cu drag,

Echipa SNST și Lucian OPREA

Sindicatul Național Sport și Tineret: 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului

Share on facebook
Distribuie